NI BETYDER SÅ OTROLIGT MYCKET


jag älskar er! är så sjukt glad att jag har er. Nån som alltid bryr sej, även om man är ledsen eller bara har en dålig dag. Skulle inte klarat mej utan er, fina människor!


SVARTA VANTAR

Tvingade mamma till göken, hittade ingen svart bok men jag köpte vantar och halsduk. Så har jag kollat på IDOL och ätit clementin med smält choklad.

känner mej ganska (o)rolig på bloggen just nu, men det är ganksa mycket nu och min nacke som bara blir värre hela tiden.. positiva dagen.. just det! Tur att jag har en nacke i alla fall!


AV CHOKLÁ BLIR MAN GLÁ

                         

positiva dagen idag då (facebook) hähä. jag har gått runt med klackskor hela dagen! första gången i hela mitt liv.. helt seriöst, jag kan knappt gå nu. jag tror det finns speciella klack-muskler som jag aldrig använt förr!

försöker få mamma att åka med mej till göken en snabbis, jag behöver köpa några grejer!


TJENA MITTBENA

Först loggade jag in på bloggen, började skriva. Men det blev inte bra så jag tänkte att jag inte orkar blogga. Sen fick jag helt plötsligt inget att göra för att jag gick upp så tidigt, så jag tänkte att jag bloggar ändå. Fast la ner det.. bloggtorka. Efter det kom jag på att jag inte kommer hem förren 6 ikväll, så jag vill blogga.

Känns så skönt att det är gjort!


YTTRANDEFRIHET

Matilda, Jenny och Alice kollar på IDOL! dom har inte riktigt samma åsikter om saker och ting.
Jesus/Simon/Glasögonormen är ju faktiskt bäst! Fast dom andra tycker Daniel bara för att han är snygg och kommer från U-a.

åker hem från detta trävliga hus nu. btw. munkarna blev inte så goda!


DONUTSMÄSTARNA SJÄLVA



HEMMA HOS BANANFLUGORNA



"ingen är perfekt, inte du heller"


HITTADE EN LAGBOK PÅ MITT RUM


Sverige har tråkiga lagar.. det läste jag precis när jag kollade igenom hela boken! De står ingenting om att man inte får rida på en åsna, med en stråhatt, på en gata just i Augusti. Men det finns en sån lag kan jag lova. I nåt konstigt land. För jag har spelat rappakalja! Så det så!


MAN SKULLE OCKSÅ KUNNA KALLA HONOM BOMS

Jag har en ovän, han heter Boken Om Mej Själv.. När jag minst anar det tränger han sej fram och direkt börjar håna mej, reta mej och ibland försöker han dassa mej i handfatet. Och så har jag en icke ovän, hon heter AnnaPannaTure och hon ska slå ner Boken. Så det så.

Nej men serisöt.. ett riktigt panikutbrott fick jag förut när jag kom på att om jag inte lämnar in arbetet kommer jag inte få något betyg i Svenska. Gör mej så glad att tänka den tanken! NOT


SKOLJOGGEN! HOPPAS NI SER ATT VI JOGGAR!




TUMMEN UPP!

Mamma fick typ hjärtatack när jag kom hem tidigt utan att hon visste det. Eller nä.. men hennes blick sa:
"skolkar du? kolkar du? skolkar du? skolkar du?" se själva:

Jag fick föresten också hjärtatack, för mamma hade visst klippt sej kort. Inte sej, utan håret ska ni veta. Huvudhåret för att vara exakt. Det var fint!


HEJ BLOGGEN ÄR DU HÄR?

Jag erkänner.. hann inte blogga imorse. Nu sitter jag i våran otroligt coola datasal med 14 datorer. 1 snabb. 13 sega. Läraren har den osega, lite orättvist. Förut hade vi skoljoggen, jag gick. Nu är jag helt slut i mina fötter. ben. rygg. nacke. huvud. Gött att vi slipper långdagen idag för att att musikläraren är sjuk. När jag kommer hem ska jag äta kaka och sova. På samma gång.


IDOL PÅ EN MÅNDAG! TOPPEN!

blev värsta överraskad när jag fick ett sms om att det är idol idag! Dock en minut sent, men vad gör det liksom? Haha. Nu är det reklam, så jag kan ju berätta att det där mötet jag var på handlade om den nya friskolan i Ellös. Vet att jag skrev det innan. Men ja i alla fall så ska den skolan jag gå i nu läggas ner så jag ska antingen gå i Henån eller Friskolan. Är verkligen jätteosäker vilken jag ska välja.. Fast jag kan ju tänka ett tag till.

en fruktansvärt fin bild på Jenny-Alice när dom diskade förut.

Måste springa vidare till TV:n, pausen är slut och nån ska rida på Jihde.


RONJA GILLADE I ALLA FALL KAKAN


Stör mej på att nåt som man bakar aldrig kan bli som i receptboken, och glasyren stelnade inte ens, menmen..
Nu ska vi på nåt möte om friskolan i Ellös. Bara det att vi kommer komma maaaaaasa minter försent bara för att pappa ska göra värsta nobelmiddagen innan vi åker...


FÖR BRITTA FYLLER ÅR IDAG

hejsan goddag bloggen, för ovanlighetens skull är Jenny och Alice hemma hos mej nu, och vi ska äta bacon. Har typ aldrig hänt faktiskt.. skoja faktiskt nu. Och idag fick Tina lagom på sin 15 årsdag reda på en sak..
 
Nej men flumbarn sluta nu! puss


BRA DÄR MATILDA

Bra där Matilda! 5½ timmas sömn inatt..
Idag är det Måndag, för er som inte vet. Biologiprov/förhör är det också, och det visste inte jag i fredags, och tog därför inte hem nån bok. Bra där Matilda.

Ha det bra! Bra sagt Matilda!


MER KOMMENTARER ÅT FOLKET

Kom igen nu, vi är dåliga på att kommentera varandras bloggar. Man vill bara ha dom där fina orden själv. Men Faktiskt så måste man ge kärlek för att få kärlek. Och jag har fått kommentarer idag, för att jag har kommenterat! Så nu tycker jag vi ska börja kommentera mera!

godnatt folke


KÄNNER MEJ LITE BRA


SOM EN HEMMAFRU UNGEFÄR

hemma nu töntar ! Har verkligen längtat efter att få fortsätta städa ? Nä men seriöst.. va e det med mej??
Ibland tror jag jag har nåt psykiskt problem eller nåt. Men det går ju också bra.

Bror: Varför uppfinner uppfinnarna?
Matilda: Venne
Bror: För att det vill vara idioter!
Matilda: Ha-Ha-Ha,, vaa?
Bror: *GAPSKRATT*
Bror: *ÄNNU MER GAPSKRATT*
Bror: *OCH MER GAPSKRATT*
Matilda: Men alltså jag fattar inte vitsen, var är poängen?
Bror: Vet inte.. Men när jag hörde den i skolan skrattade jag typ i en halvtimma.
Matilda: okeej? Så du fattar den inte?
Bror: Nääääää. *GARPSRATT*

egentligen?


GODMORGON

Fick ett konstigt ryck och började storstäda mitt rum kl. 12 i morse när jag vaknade. Är nästan färdig nu, ska bara damsuga. Fast det får jag göra när jag kommit hem från Farmor och Farfar. Vi är bjudna på middag och väääldigt sena. Chaaa


POPCORN VAR ORDET


TÄNKTE PÅ EN SAK

Förut sa min kära Jenny Storsjö till mej att jag typ har sveriges största blogg. Sant tänkte jag då men förstod inte varför ja inte är i Stockholm på  BlogAwards som alla andra storbloggare. Sen läste jag på Kissies blogg att dom största bloggarna inte ska vara där i år, och då förstod jag.


SOM FLUMMIGAST I MIN ENSAMHET

 Kalas, jag skrattar ihjäl mej! Nej men jag är hemma nu, efter att ha ätit massa tårta. Tårta är gott!
mamma blev precis sur på mej för att gav bort godis till Jenny. Hon vill nog att jag ska bli tjock eller nåt.
Ähh.. tråkigt! näjj men här sitter jag i min ensamhet, utan godis och flummar över för mej själv.
Ska poppa popcorn och sjunga låten om popcornet som fastnade i Jennys klacksko. Hejdå


DRAR PÅ KALAS NU


Jenny och Julia åkte hem för en stund sen. Jag har ätit bacon och nu drar jag på kalas.


BRA START PÅ DAGEN..

.. är att äta massa godis och chips det första man gör på morgonen. Som vi! Jag  tror man bli glad då eller nåt.. nä men skoja.

Och så tänkte jag på en sak, som jenny tyckte jag sa skriva på min blogg:
Om man är med i Robinson, och så får man mens.. vad händer då?? Jag har i alla fall aldrig sett nån tagit med tamponger som sina personliga saker.


EN ÅSNA PÅ EN ÄNGE MED FILMJÖLK

Nu är Julia och Jenny här. Vi har kollat på IDOL och Storsjö är helt galen, het, uppspelt för att dom sa "calle" en gång i hela programet, så därför måste vi gå ut och skrika av henne lite. för vi gillar henne


KANSKE ATT TJEJERNA HADE STORA BRÖST

Det stod i tidningen att det några brittiska forskade gjorde ett test. Dom hade 100 män, och sa till dom att kolla på tjejerna som skulle gå förbi. Så dom stod där och några tjejer gick ganska snabbt förbi dom och männen skulle kolla var som helst på dom. Sen frågade forskarna vilka som hade högklackade skor.
Inte en enda av dom 100 killarna kunnde svara på det! hm.. gissa var dom kollade?


VÄRLDEN ÄR STOR

Tog en sväng förbi USA när jag ändå gick från bussen. Där var det fullt med Japaner som dansade Spansk folkdans. En ganska rolig synd. Fast det roligaste måste ju ändå varit jag, som kom där med min bruna skinnjacka mitt på Afrikas varma savann där vi befann oss när den gröna Islänningen dog av kyla. Mitt upp i allt kom en turk som sa att man inte får köpa hans Belgiska chokladask som han fick av sin Rysska farfar en gång i tiden.
Ja, det kan hämda mycket på bara några minuter.


NÅN RINGDE PÅ DOLT NUMMER


Hej. Medan jag plattar håret står jag och tänker på två saker.

1. Nån ringde med dolt nummer inatt 00.21! Dom flesta skulle nog säga "yees, jag vaknade inte"
Men när världens nyfiknaste person inte vaknar av att dolt nummer ringer, får den gå massa minuter och undra vem det är. Inte så roligt!

2. Min dröm fast den kommer jag inte ihåg så bra.

Åker till skolan nu, kort dag. Ha ett bra liv.


FACEBOOK ÄR EN VÄRDSLIG SAK

Känns inte så bra att säga detta men.. jag har blivit facebook beroende.. detta erkänner jag just för att det inte går att logga in på den nedrans fejjan! Det har inte gått på hela kvällen, så jag är ganska ledsen.
Fast egentligen egentligen är det faktiskt en helt onödig värdslig sak om jag tänker efter med min smarta superkraft. Därför är jag glad nu!!!

godnatt alla fnittertroll och jordbävningsmolekyler.
ni andra som inte hör in i dom kategorierna, var inte ledsna. Er kanske jag godnattar nån annan dag!


VEM ÄR BÄST PÅ HARPAN?


PANIKKAKA KAN DU VARA SJÄLV

Efter en frilursdag som denna, med massa Henånare och Ellösare på ett ställe blev jag helt trött och somnade när jag kom hem. I min alldeles egna säng, på en blåvit randig filt. (De sista var lite carebox) Sen vaknade jag av mamma som sa att vi skulle äta pannkakor med glass. Det var läskigt och skrämmande! Jag har aldrig förr i mina 14 år fått pannkakor till frukost. Sen blev jag lugn när det visade sej att det fortrarande var 23 september.
Så nu har lilla läxfria jag all tid i världen, fram till klockan åtta att göra vad jag vill, har inte kännt den känslan på flera dagar.. kanske veckor. Varför inte pynta sin dator lite då..

.. och sej själv!


DET KLIAR SÅ SJUKT PÅ MITT BEN


Och jag vet att ni bryr er väldigt mycket.


REDO FÖR FRILUFSDAG I DET FINA VÄDRET

Damer och herrar goddag, idag är det Torsdag och frilufsdag med våra kommande henånkompisar. Nästa år, åk 9 byter vi skola, och där finns många Barack Obama, eller fel. Mena där finns många "Lätta byggnader Obama"
Det var allt från mej, höres och synes


BARA MASSA ORD

Sitter just nu i min lilla fotölj och slappar. Eller inte just nu, för det är reklam. Men om man inte räknar med det så är det IDOL! hahaha de roligaste var ju: "jag vet att jag är bra" inte: "jag vet att jag är bra" utan: "jag vet att jag är bra" hahahahahahahahah. Nä men flum på det. Ska göra lite te och macka hade jag tänkt? Vad hade ni tänkt?


MIN BRUNA JAGCKA OCH JAG

2½ timma med barn. HELT SLUT! Hem och passa lillsyrran. Visst låter det underbart? 
Tur att man har en syster som gjorde mej gladande dansande när hon kom hem med en jacka till mej.

precis den jag ville ha!!!!!!


DET ÄR FINT ATT PEKA

Sitter på syslöjden och letar ordspråk med Alice Nyberg! Vi ska fria broderiet, eller något.

den här tycker jag alice ska ta:
"Antag att du är en idiot. Och antag att du är med i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig"

fast hon vill inte ta den!

Nu ska jag bara meddela att jag har fruktansvärt ont i ryggen och måste böja med för att gå.
sen ska jag logga ut!


LYCKLIG MORGON ÄR..

.. när man får gå in och väcka sin bror som ligger och sover. Genom att hoppa i sängen och sjunga en sång. Nåt annat trevligt är också att jag har en dålig hår dag och har nån anledning att använda min "bad hair day"


HELIKOPTERTE MED SKIFTNYCKELHAVRE

Annas facebooksstatus lädde mej på dom rätta vägerna. Så att hennes och min kväll blev räddad. Utan ensamhet!
Och eftersom jag fick förbud att göra läxan av min lärare idag har jag inget att känna..







och paprikan levde i gröten

FICK PLÖTSLIGT ONT I HALSEN.. OCH HUVUDET.. OCH MAGEN.. OCH..

Godmorgon alla glada. Jag är arg, sur, förbannad. Och det är ingen idé att jag ska försöka skriva av mej här, suger ändå på det. så vi slutar där


FRAM MED ANTECKNINGSBLOCKET

det händer (fötter) inte så mycket spännande i mitt liv just nu, just idag. därför har det blivit tråkiga inlägg.
och jag tycker synd om er..

Jenny sover här inatt också och vi måste göra en väääldigt jobbig läxa. godnatt


JENNY GILLAR ATT SPRUTA

tja korven! har inte kunnat logga in på bloggen på hela dagen, bara för att nån grej med reklam har kommit upp och stört hela bloggsidan, eller i alla fall min bloggsida. Men i alla fall så har jag och Storsö gått runt på torp för att hitta skor och jacka till mej, gick inge bra faktiskt. Fick inte med mej nåt hem. Och med det menar jag inte att jag försökte snatta det och att nån kom, det fanns inga skor jag ville ha. Fast jag hittade en supersnygg drömjacka på Bikbok, brun skinnjacka, fast fanns inte i min storlek.. Sen gick vi förbi en en 3-gubbe, dom inte var så jätte gammal faktiskt, fast fulare än dom flesta sånna där försäljare. en ganska tråkig konversation:

gubbe: har ni 3?
mamma: jaaa.... mm
jag: neeej
mamma: telenor
 gubbe: funkar det bra?
jag: japp super, vi har telenormasten granne med oss, så tack och hejdå.
gubbe: är ni en familj, så många barn?
mamma: jaa
jag: jaaaaaaaaaaap, tvillingar e vi, jag och jenny.
gubbe: smsar du mycket eller?
jag: jaaa, jag får...
gubbe: vi erbjuder 3000 gratis!
jag:.. 5000 gratis i månaden.
gubbe: kom med här.
mamma: nej tack!
gubbe: kom ska ni få nya mobiler!
jag: neeeej, hejdå.
*jenny och matilda skrattar*

när vi kom hem drogade vi mera smoothie och kollade på film! jag har blivit galen eller nåt?
och nu rensar vi min klädgarderob ska ni veta.


SNABBT INLÄGG

Mamma väckte oss typ precis. och det är bråttom! VI SKA TILL TORP!
hörs sen


JENNY OCH MATILDAS VALVAKA

Moderaterna hoppar runt från 30 - 29,9 - 30 osv. VAR SKA DETTA LEDA.  socialdemokraterna leda nu!
KD ligger sist. och SD har gått över 4% spärren. Tänkte bara berätta det för er som hällre kollar min blogg än att sätta påTV:n.


FEM SAKER JAG SKA GÖRA

1. äta en banan
2. övertala pappa att han ska köra mej till Ellös.
3. Träffa Vågspels-gänget.
4. Åka hem igen, med Jenny som ska sova över.
5. Ha tjejkväll och fira att vi är lediga imorgon. JIPPI

______________________________________________________________________
___________________________________________________________________
_______________________________________________________________
___________________________________________________________
_______________________________________________________
___________________________________________________
______________________________________________
_________________________________________
____________________________________
______________________________
_________________________
____________________
________________
___________
_______
____
__
_

btw. heja er som röstar, att ni röstar bra.


DET JAG GÖR JUST NU

chattar Med ÄlsklingTinaMladenovic, och klipper ihop en helt random film. förut åt jag kinamat. bild.


TVÅ MACKOR I EN SNÄLL SMÄLL

godmorgon solstrålande människor.
Jag har två tyskaläxor jag inte lämnat in, dom är väldigt försenade. Men jag har gjort dom, bara det att när jag var färdig sprang dom iväg! Inte snällt om du frågar mej, för nu hittar jag dom inte.
Mamma tror att jag är stressad.

jag ska nu springa iväg och äta fru-kost. Hon är en mycket trevlig gammal fru. Så jag förstår inte varför vi ska äta upp henne om och om igen varje morgon. Men det är ju inte jag som bestämmer i detta landet,
och jag är ju en sån lydig liten flicka, så jag ska snällt gå och ta en äcklig liten macka.


TOTALT ASKNÄPP

två tjejers konversation efter 3D film på liseberg..

tjej 1: gaaad va coolt det var! Tänk om det var så i verkligheten också.
tjej 2: vadå??
tjej 1: jaa, tänk om allt skulle vara i 3D.
tjej 2: men..
tjej 1: skitläskigt ju.. allt skulle vara så himla nära!

hm.. jag tror tjej 1 var blond


MED SMÅ BOKSTÄVER SKRIVER JAG INTE RUBRIK

tjäääna. har varit hos Mormor och Morfar ikväll, dom vuxna pratade bara om massa politik och om vi får ström eller varmt vatten från våra nya solpaneler. och jag, barnen plockade hallon. så mysigt så.

nu ska vi coolingar spela sims.


JAG VET ATT NI UNDRAR

Jenny Storsjö har inte bloggat idag, inte varit inne på msn eller facebook. Och har inte heller svarat på sms.
Jag vet att ni saknar henne, och verkligen inte fattar varför hon gör såhär mot er. Men jag har svaret!
Jennys hund Zälma skickade ett meddelande till min hund Ella, som bor i skåne, hon skickade vidare meddelandet till tomten, som skickade det vidare till en isbjörn som skrek meddelandet till en fågel, som viskade i mitt öra..
att Jenny antingen sover eller troligtvis hjälper sin pappa i källaren med sitt nya rum som hon skulle fått för flera år sen, eller nåt. Det kan ha hänt nåt fel på vägen, sådär som det brukar bli på viskleken, men lev med det.


BARA FÖR ATT VI HADE EN BAD HAIR DAY

damer och herrar, goddag

igår hade vi planerat att vi skulle åka med gården till Liseberg, gå runt där och chilla och kolla lite på Kapten Röd.
Men när vi kom dit såg vi att det nästan inte var nåt folk där, och ingen kö alls. Så Jenny och Alice övertalade mej att vi skulle köpa åkband. Åh herreguu vad roligt vi hade, Hanna, Jessica, Karin, Alice, Jenny och Matilda.

"jag är stor, du är liten, jag har rätt, du har fel"

idag blir en slapp-dag, tänkte bl.a rensa min garderob om jag orkar. men nu ska jag äta farfars köttbullar.


LISEBERG FÖR TREDJE GÅNGEN I ÅR

och denna gången med Jenny Storsjö och Alice Nyberg som vanligt.
alla åker dit för att kolla på Kapten Röd, fast vi åker dit för att köpa godis eller nåt. Haha.
Nu ska vi värma maaaat. namnamnamm


8A VI ÄR BRA! SÅ ÄR DET KÄNN PÅ DET

Kollade på remember me med Marina, den var sjukt bra även om det var en sorglig Drama-film.
Tror faktsikt jag ska ge lite fler filmer en chans till att bli bra, jaa.. jag är ganska kritiskt till alla filmer som inte är romantiska komedier.


Men över till skolan idag då.
vi tog kort, det gick bra. jag fick ligga framför som en målvakt ungefär.. så går det för den som är för snabb med att räcka upp handen. det var inte kul
här är en flummig bild, så man kan tänka sej att det ungefär kommer se ut.. med larsson någonstans inknödd, och lärare. plus kankse några bilder i kanten på bla. fanny blomqvist som är i England nu!

en annan sak är att jag känner mej gryymt stressad nu, inför alla grejer. det är så mycket att jag inte hinner med att landa i mina egna tanka. bara massa SO dit, boken om mej själv dit!
Boken om mej själv är en bok man ska skriva, om just sij själv. logiskt va?
jag hatar att skriva om mej själv, och jag suger på det.. då tänker ni såklart:
"men hallå, du sitter ju och skriver på den här bloggen varje dag om dej själv" japp det gör jag.. och det har jag ingen förklaring till. men det är så, jag funkar inte att skriva om mej själv i en bok!

nu ska jag sätta mej i ett hörn och gråta eller nåt sånt.. ha det så bra


REMEMBER ME

dagens tabbe...
jag och emelie (min kusin) kom till skolan med exakt lika dana kläder till skolkortet... hm toppen!


nu ska jag och marina myyyyyyyyyysa, med film. remember med


MATILDA VS SNOBBEN

godmorgon är du riktigt vaken än? det är inte jag kan man säga!
men jag har i alla fall fixat mej för skolkort. bara det ayy det regnar ute..? hm.


              hoppas korten blir bättre än webbcambilderna.         snyggast? jag eller snobben?                               


DOM DÄR POLITIKERNA

varje gång jag går förbi en sån där utdelande politiker, ger den mej reklam, som jag tar, kollar vad det är och slänger i närmaste papperskorg. min fråga är då.
 
1. tror han jag är ett litet barn som går hem till mamma och pappa och säger: "här får ni lite reklam från en  gubbe på stan, han var snäll, rösta på dom!"

2. eller tänker han: "det är lika bra jag ger till henne, så kanske hon röstar på oss i skolvalet"

3. eller tror han jag är så gammal att jag får rösta??

nästa gång ska jag fråga!


KAN DET BETYDA NÅT ?


måste betyda nåt! haha!

imöörn är det skolfoto som gäller, och jag är redo! har duschat, valt kläder och nästan bestämt frisyr.
men nu börjar idol!


DAGENS LILLA HISTORIA

äntligen här tänker ni. orka vara hemma och tvingas till läxa tänker jag.



hade bara tre lektioner idag, och sen tog gick vi till bussen, jag fanny och jenny. eller föresten innan det gick vi och köpte två påsar chips som vi skulle äta i bussen. 2 för 40:- ni vet dom där nya OLW man kan rösa på vilken som är bäst. inte för att dom var så goda, en sort luktade massa ost, och en luktade bensin.
det går inte att äta nåt som luktar äckligt, så är det bara!
sen kom vi fram, och gick till cactus, där åt vi sallad och den var godans god. efter det bestämde vi oss för att gå till espresso house för att köpa kaffe tyckte fanny och jenny. fast jag hade värsta panikångest, eftersom teatern vi skulle kolla på började om 20 min och vi typ skulle gå en kilometer, plus beställa kaffe. fast vi gjorde det! hon som vi beställde av var den segaste människan jag mött på att göra två stora mockalatte och en chai thee (inte för jag träffat nån annan som gjordet det, menmen) sen efter massa år sa hon hejdå och vi (jag) sprang ut.
men vi hann i alla fall, och träffade söa söta människor inne på region teater väst, evelina, linda och cassandra + jossan. så såg vi på den konstiga föreställning som jag insåg var bra, och så grymma cilla, peter och mattias var!
efter att vi pratat med dom efteråt hämtade mamma oss och vi åkte hem. eller inte hem, mamma släppte av mej på jobbet. shiiieeet va coolt det låter när jag skriver så "jobbet" hahahaha, fast det kanske inte låter, men ni fattar.  nu har jag ätit laxhamburgare och ska börja med tyskan. / det var min grymma dag

btw 1. ni grammatiksaker som läser min blogg (om det nu är nån som är kvar. om det ens varit nån, eller så kanske den slutat för att jag skriver lite skeevt) ja i alla fall, så skrev jag detta inlägg utan nån enda stor bokstav bara för att min lärare klagade på mej att jag inte kan skriva "matildapersson" (utan stor bokstav) på förhöret.

btw 2. fanny.. ha det så bra i london!!! eller nej, menade england! king.. vad det nu var. 

btw 3. detta var nog mitt längsta inlägg i världshistorien! 


DEN SOM LEVER FÅR SE

i mitt huvud snurrar orden runt: "du är vacker. vacker"
nä jag skojade. tyckte bara det var en fin inledelse till mitt fina, seriösa inlägg denna kväll/natt.
nu när jag väl är såhär allvarlig tänkte jag bara passa på och säga att imorgon slutar jag skolan tidigare, för att åka in till Uddevalla och kolla på teater. kan det bli bättre eller? JAA för Jenny och Fanny följer med såklart.
Har saknat vårat bussprat så fruktansvärt, och teatern, och allt det där.

gorillan med brillan

när jag kollar på alla Regionteaterväst-biler känner man olika lukter, smaker och kramar i sej.
för jag saknar ju min Måndagsfamilj så mycket!

fast nu ska jag säga godmorgon till alla kineser och lägga mej och sova.
godnatt svenskar

btw. sverigedemokraternas reklam är ganska ful!


HEJA NORRLAND

nu blir det glass och idol med sötisarna Jenny och Fanny. Heja norrland!


HEMMA HOS OSS!

Eller matilda är hos mej (JENNY PENNY), och här är också Fanny.. Matilda är ute och går med Zälma.. förvånade!? Kan man säga!?
Vääldigt konstigt dejhär!!
Nu kom hon in igen, och detta är liiite skumt..

Puss och hej, i en leverpastejslåda!



           //JENNY


FINASTE FISKEN FAKTISKT



hittade den här fina fisken på en av skolans datorer. där låg den och såg ut som en
karemeliserad korv med ögon. gillas

på no:n skriver vi om livet i vattnet
*tina skriver om tångmärla*
*lärare tore lägger handen på tinas axel..*
tore:
nästa gång vi är nere vid sjöboden kan du se om du kan fisk upp en sån här.
tina förvånad: finns dom i vattnet!?!?!?!


HÅRD TRÄNING

..minuter blev till timmar, timmar blev till dagar, dagar blev till veckor, veckor blev till månader, månader blev till år och Matilda lärde sej inte engelska glosorna!
eller nä kanske inte men jag fick så ont i nacken så jag var tvungen att gå ut lite.
tog du med dej mammas kamera?? japp





börjar bli trött på min bloggdesign nu, och funderar på om jag ska skaffa en helt ny blogg. typ börja om.
fast dom som känner mej vet ju att det tar tttid för mej att bestämma saker.. haha


AND I LIVE IN A CAREBOX !

dagens bra att veta: rubriken= mitt nya uttryck.
när jag gick till bussen imorse kom jag på att det var väldigt roligt att säga, så alice har fått stå ut idag!

dagen planet (plan) är läxa. jag sa det till mamma, att jag har hur mycket som helst, att jag fick ta med mej hela skåpet hem för det inte fick plats i väskan och att jag måste hålla på med det hela dagen.
då kollade hon på mej med medlidande ögon och sa: "du ska få lite kakor"
okej riktigt så kanske det inte gick till, men jag sa i alla fall att jag har massa läxor, och jag fick kakor.
problemet är att dom är precis lika goda båda sockerkakan och den bondekakan. man vill ju äta upp den ickegodaste först.. så därför sitter jag och tar varannan tugga. smart matilda


SITTER I SKOLAN MED ALICE

heeeeyy.. vi är förtroende, och har gjort finfina mackor ska ni veta. Tina går runt här och skolkar, menas hon smsar med sin lilla lilla... nää skoja! 
tråkigt detta 

btw. så har jag tappat en macka så det blev ojämt antal, och förstört en sträng på skolan gitarr.
men vi säger som alice: shhhhhhhh

köss


SÅ KAN DET GÅ

den sena eftermiddagen har jag alltså spenderarat med jenny storsjö! då kan det se ut såhär


men hon stack och jag håller på med min lilla roman boken om mej själv. så gölligt
för tillfället skriver jag om min familj, det är så sjukt svårt faktiskt, och lite komplicerat.. ska snart sova, ha det!


ÄÄÄÄÄH

jenny är här och vi äter fillidutter. smask
och så har vi ätit tårta och glass. hihi och nu ska vi kolla på Biggest loser sverige. bra där!


TÄNKTE PÅ LITE SAKER

imorse när jag låg i min söta lilla säng och inte kunde sova mer fast orkada inte gå upp började jag tänka på att jag är ju faktiskt inte så seriös, inte alls faktiskt. varken på bloggen eller irl. fast jag går runt och säger "men seriöst?" hela tiden typ! de stämmer ju faktiskt inte ihop... fast jag vill inte sluta med något av det.
tänkte bara ni ville veta

sen tänkte jag också att ni vill se en bild på mej med kameran i huvudet, och en bild på mitt nystädade rum.


och så tänkte jag gå och duscha nu


TINA DEN EFTERBLIVNA


OM DET ÄR NÅN HÄR SOM GILLAR SMOOTHIE, SÅ ÄR DET JAG


gjorde helt random den godaste smoothien jag någonsin skådat och smakat. den skulle ge mej energi till att städa och rensa garderober. hm.. får väl börja då!


EN SNYGG MUS VILL JAG LOVA


den är ny. den är min. nu vet ni hur den ser ut.


ALLA VILL JU HA GRATIS GODIS



jag tycker såhär, att ni ska klicka på bilden och bli medlemmar.
man tackar ju liksom inte nej till att få gratis godis i brevlådan, eller hur?


GÖKEN FRÖKEN

vaken och lever. åker till göken. punkt efter mening. hejdå.


SAKER MAN INTE KAN FATTA


det ligger en colaflaska på mitt rum, och jag hatar coola!


IVICA SKA STARTA EN BLOGG

chaaaaaa. sega dagen slut och tina är här, med sin bror! coolt
förut svimmade jag, fast nä men jag gjorde inte det.
snart ska vi äta tacos, sen ska vi åka till gbg till frida och simons lägenhet, mkt coolt



"varför håller du för näsan, vi är inte under vattnet"


JAG SÄGER BARA EN SAK.. OCH?



har en ny tröja och älskar den. kärlek
ska gå och lägga mej nu i min varma sköna röda säng.


NÅN LITEN SÅNG ELLER NÅT

moppade hem från Anna för en stund sen. kul mysig tjejkväll med tjejer och smink! jag fick en försenad present av en snäll tjej! munsprayy.. en lovely sak som jag kommer bli beroende av. men ja skit samma, känner mej tråkig, trött och bläää.
föresten så är jag ledsen för tjejerna som dog i std idag, i en tågolycka.

jag har hicka btw.


TORSDAGEN DEN TRÖTTA SEPTEMBER

mitt rum luktar deo men snart kommer jag lukta bensin, för jag och syyyysteryster ska på party! sminkparty hos solflingan AnnaTuresdotter. så coolt så coolt och roligt. mahahah!
det är sminkparty och tjejigt! KF


PAKET RÖDGRÖN

sitter i datasalen med massa mjölkpaket och försöker skriva boken om mej själv. det gå ingemar bra precis.
våran lärare heter ingemar.


TOMATEN LÄRDE SEJ SÄGA HEJ

okööööj, nu har jag duschat, ätit, pratat ooch sovit. redo för livet igen.
dock hann jag inte lära mej tyska-glosorna och skriva på boken om mej själv...

drar till skolan, ha en bra dag!


BARA FÖR JAG TOG 545 BILDER

måste ha tagit med mej båten hem.. det gungar ju.

chaaaaaaa. snuskigt hemma från flumbåten westkust. med snuskigt menar jag att jag inte har duschat.. blä.
nä men i alla fall så har vi haft det kul, när det inte känndes som ett straffläger.
orkar inte bildgöra här! ni får kolla facebook, eller skita i det.


HA ETT BRA LIV


NY PROFILBIND PÅ FBB

då är det väl dags att säa adjöss för mej då! westkust imorgon och ingen dator inte!
gör kanske nåt mms inlägg, fast det är så fult och blir inte centrerat så vet inte.
det får ni se, pöss kommer sakna er


VILKET ÄMNE?

jag veeet, superbra fantasi..

 

Omröstningen Vilket är det roligaste ämnet? är en tjänst från fnul.se där du enkelt kan skapa omröstningar!


FRUSTRERANDE SAKER PÅ G

försöker skriva på boken om mej själv! men det jag är sämst på här i livet, är att skriva om mej själv!
otur för mej! imorgon blir det westkust, borde kanske packa. fast det jag är näst sämst på här i livet, är helt klart att just packa.. jag glömmer alltid massa viktiga saker, och därför är det så sjukt frustrerande.
ännu mer otur! har ju till och med mer otur än jenny!

nää nu måste jag kissa


KOMPIS IHJÄLKLÄMD NATTEN TILL SÖNDAG

yeeeeey, täckning skapad! men tillbaka till igår då. superduper nice dag med kompis.

enda bilden tagen i gbg, heheglö mde ta kort.
inne på monki med tuuusen speglar. skillat att jenny lyckades låta bli att gå "igenom" spegln.



vi hittade en rolig godisaaffär. hm har nog för några veckor nu!


vi älskar blue keld!


när vi kom hem insåg jag att jag har såhäääääär mycket leopardmönstrade kläder






sen cyklade vi till tappen och hyrde film. tog år och dar, men sen så tog vi en sorglig ganska trkig film.till den åt i pizza. 
och så var sagan slut

eller nej föresten.. sen blev det ihjälklämd kompis


BLOGGEN LIGGER LITE LÅGT

godmorgon! vet att jag inte bloggat på 1 dag och 3 timmar, men jag var ju i göteborg med fjortisarna, sen hade vi pizzakväll med en ganska sorglig film, och idag har inte mitt internet funkat. men jag ska försöka få igång det och lägga in dom finfina bilderna sen igår, som ni längtat efter! ljug inte, i know you!


EGON PIX




MIN FACEBOOK STATUS ÄR INTRESSANT


den säger allt, allt


GALET ROLIGT

imorgon är det göteborg, kompisar och födelsedagspengar som gäller. mcdonalds och skratt.
men nu ska jag sova, för jag är tröttast.


GRENEN FICK EN BULLE I MAGEN

avokadoröran är tjock och grönaktig. barr finns inte i skogen, utan på land. cider utan alkohol heter (frivilligt)dryck. dolores får problem ibland. egoistiska saker händer. fötter. g, nu fick jag tänka efter. halleluja kan man sjunga. inte för att jag vill just nu. jo nu kom jag på en rolig. kanonbra. lilla masken säger ingenting. matilda ensam. nej faktiskt inte. olika, hahahaha. påhitt gillar vi. queeen, eller drottning som det heter på svenska. roligt vi har i detta nu. snart ska jag till ku. tegneby. under ytan fast på land. vilken tur. wiiehooo. x? ylletröjor kan stickas, och sticks för det mesta. zebran som kanske var en åsna. ååååhhh. är. över.


JAG RAMLADE INTE I MEN DET VAR NÄRA








malö runt då alltså. finfint. började braaa, och vi rodde som dårar, haha. fast sen orkade vi inte mer, så vi åkte efter lärarnas båtar den mesta delen. lika skönt det jöö. och så åkte vi hem till julias mormor för att hämta sylt till Julias pankakor. eftersom våran klass är såå grym var vi framme för tidigt, så vi stannade vid ett litet gulligt ställe och badade. eller jaa.. blev nerputtade..! skeetkul idag, längtar till westkust faktiskt

det gungar. vill du gunga med mej?


SITT STILL PÅ EN RUMPA

hej tuddelooee! har hoppat runt på jennys gräsmatta ikväll, och för övrigt flummat. och så har jag gjort mat till imorgon. tagga för Malö runt. håller på att packa in massa saker i plastpåsar. inte för jag tror att båten ska välta, att jag ska tappa i väskan i vattnet eller att jag ska ramla i. men jag litar inte riktigt på att tjejerna i min båt kommer sitta helt stilla. så det är nog säkrast att vara förberädd.

jag har fått ett brev. godnatt


BILDER PÅ OSS SÅKLART






ni är bäst tjejer <3


ALICE VILL ATT JAG SKA SKRIVA ATT HON ÄR BÄST

sitter i skolan vid en seeg (sjukt seg) dator och försöker starta ett googlekonto! fast de funkar inte just nu.
våran lärare är chill och därför lyssnar vi på musik. hähä
jag åker hem till jenny sen! med mina älskade älskade Jenny, Alice, Julia Och Tina <333

 


SOM STRÅT I SÄCKEN. ELLER VAD MAN SÄGER

chaaa alla mangon! jag drar till skolan nu. men en ovanlig frisyr. denna


HAHAHA JAG DÖR



ska försöka sova, ha ett bra liv


TRÅKIGT...

... att det nästan inte är nån som kollat min blogg idag
... att jag håller på att bli sjuk
... att handbollslaget fick extra mynt när jag hejar på fortets mästare
... att det inte funkar att gå in på glosboken
... att jenny iggar mitt sms när jag verkligen förskt göra ett roligt, speciellt inte vanligt 
... att jag blev väldigt depp nu när jag skrev det här  


MISS TRÖTT PIGG

såhääääär trött är jag nu...



såhääääär pigg borde jag va.....


jag har tyskaläxa. inte lätt gramatik och knäppa ändringar och undantag och killar som krånglar och allt vad det är. plus boken om mej själv, där jag ska berätta när min mamma fick värkar! ofta jag vet det. ska jag typ minnas när jag låg där i magen och bah: "hmm.. magen blir mindre.. jag ska nog börja traska utåt. detta måste kallas värkar"
nä men får nog sätta igång


OM INGENTING MED NÅGONTING

idag är det onsdag, kort dag och ganska tråkiga lektioner. efter skolan ska jag jobba. så himla ballt
"hej jag heter matilda, och jag har ett riktigt jobb" förstår eran avundsjuka.

hold on