ja så har de stått i några minuter nu


de stod inte på paketet

Det fanns ingen information som nådde fram till mej att man får mycket fetare hår om man är jag och färgar det mörkare. Usch asså, jag har aldrig haft det problemet att få så fett hår att jag inte kan gå så när mormor och morfar kommer. Men idag, det var extremt och såklart har vi inget varmvatten. PUNKT! Jag sätter punkt där.


bild på en hand och en deg. jag gillar min hand. och att dega.

lite om igår skulle jag tro

Igår började jag nästan ana att behöva sitta och äta pizza med familjen hela kvällen. Men en lördag liksom, de funkar inte med min överskottsenergi. Så kom Simon där som en räddning och så åkta jag till göteborg med ett väldigt segt västtåg som inte hittade nåt spår in på nisse så vi fick vänta mitt på en räls i en kvart eller så. Men vad gör det liksom. Sen gick vi förvi onoff och skrattade lite åt att vi såg det denna gången och efter det in på nån affär för att köpa en tröja som jag sa var fin. Och det var den också. Jag känner att jag inte orkar berätta hela kvällen i ditalj, för jag brukar liksom inte göra det ppå min blogg. Men det var nice var det.


en bild på en kavel. ja en kavel. jag gillar att kavla.

likt som ett bär eller två

blev avbildad igår, fint va?



kineserna



Jag, Alice och Julia var precis och shoppade på Orsut stolthet Göksäter. Hittade massa skit och inte skit som vanligt, som vi tryckte ner i korgarna. Inget mer värt ätt veta om dagen, hejdå.

ibland är han ganska nice min pappa

och så har min kära älskade pappa fixat biljetter till mej, alice och jenny för att se Romeo och Julia i stockholm den 2 april. OMG orusttjejerna intar stockholm!!!


ibland är hon nice ganska min mamma

köper en niketröja till mej, för att den är på rean

ibland är hon ganska nice min syster

kommer och ger mej fillidutter bara sådär lite random

precis som planerat

va va der jag ja? oxfilé med klyftpotatis och hemmagjord bearneisås

och till efterrätt flamberad glass med chokladdoppade jordgubbar

mr matilda mustach

På någit sätt är jag väldigt glad idag fast och andra sidan ganska irriterad för att nån "råkade" spruta ut en halv flaska axe på hela mej. Jippi!!! Känner att huvudvärken kommer när som helst, men jo. Annars lever jag livet som vilken dag som helst.



Nu ska jag gå och göra nåt ricktigt gott att käka, vad sägs om oxfilé med klyftpotatis och hemmagjord bearneisås, och till efterrätt flamberad glass med chokladdoppade jordgubbar?

de visste ni inte! att jag har konstskills


det blev hm... annorlunda


känner svarta vibbar



Okej jag funderade fram och tillbaka om jag äntligen skulle ta modet till mej och använda den där bortglömda färgflaskan med mörgbrun hårfärg en gång för alla. Men den kändes väldigt, väldigt, VÄLDIGT mörk, och jag kände bara att jag måste förändra mitt tråkiga hår. Och då får man ju ta vad man har, eller hur. Men ändå var jag inte säker på om det var värt det, så började jag tänka på nåt, och nåt mer och sen på mitt motto. "enda gången jag backar är när jag tar sats" Så jag (bkstavligt talat) backade till byrolådan, tog upp kartongen och sprang upp till badrummet. Och nu sitter jag här, mitt emellan spruta i och duscha av processen och känner väligt starka svarta vibbar från mitt hår. Hm... hur ska detta gå tänker jag sen?


typ gillar er


"Åhsome att jag älskar alla Åh-människor så mycket att jag kan äta upp dom"


De var galet roligt igår i göteborg och på bas. Speciellt att höra på massa sjukhushistorier och virra bort sej på nordstan. Oj, klockan är mycket, måste dra.


oj måste nog fixa håret

Min dag började just precis nu, efter att ha sovit i en underbart skön säng, sen duschat och lagat mat. Snart ska jag åka till Göteborg och det är lite läskigt för jag är ganska rädd för den staden när det är mörkt, men ja, det blir nog bra!

Några knäppa saker från igår kväll:
- vi tävlade om vem som kunde bädda en säng bäst
- vi körde massa varv runt en rondell
- vi fick en oljelampa på en bil att börja lysa så vi fick stanna mitt i en backe
- vi var så flum att vi skrattade åt att henån skola antagligen var låst vi den tiden


oj måste nog fixa håret

en sann historia

"så var äntligen skoldagen slut" tänkte en väldigt trött tjej var namn är matilda medan hon vandrade till busshållplatsen för att vänta på bussen. Det var kallt men ganska ljust och klart. Runt omkring hennes hördes ljud hon verkligen inte kunde göra något åt att dom lät, även om hon önskade det. Bilar rusade förbi, snabbt eller sakta, aldrig i den där vanliga takten man ska köra i, inom samma kvadratmeter stod en tjej och drog in djupa bloss från den stinkande cigaretten och några killar visade broschyrer dom precis fått alldeles gratis från ungdomsmottagningen. Det var just en sån där helt normal dag i lilla Ellös, allt vanligt hände och inget annat. Bara det att matilda kände att allt störde henne, bara just för att hon inte somnade dagen före. Folk som står och röker ska just stå nära Matilda, för att hon ska behöva andas in den där lukten, alla bilar med söndriga avgasrör och dunkande musik ska köra just förbi Matilda, för att göra henne ännu mer irriterad. Men så kommer äntligen den åkande saken som ska ta Matilda hem till hennes hållplats. "skönt" tänker hon och väntar på att dom andra ska gå på före henne för att slippa trängas. Såklart ska då en full gubbe vara rolig och stanna hela kön för att han tror att busschuffören ska vilja stå och småprata med honom en liten stund. Efter ett tag kör bussen utan svårigheter och stannar fint vid "håv" där Matilda ska gå av. Hon känner den friska lantisluften och pustar ut. Hon kollar ut över åkrarna och så slår det henne "just det landet..." där mitt på stora vägen, alltså mitt på stora landsvägen står en svart bil med en kille som smyger fram till henne och viskar "var väldigt försiktig när du går förbi där borta *pekar*, för det går en lös häst" "okej" säger Matilda och tänker att det bara är en häst, inte ett lejon om han tror det! Så fortsätter hon sitt äventyr med att gå hemmåt, ända tills det kommer en flygande häst som hoppar över vägen, ungefär två meter ifrån Matilda. Hon får ungefär en hjärtatack, men fortsätter så lugnt hon kan vidare på den fula grusvägen. Hon går enda hem utan svårigheter, äter några pannkakor och ska nu sova några minuter så hon blir på bättre humör och kan få tillbaka sitt vanliga positiva humör. Slut


närmaste äventyrliga hon kunde komma den tisdagen

matilda tänkte gå ut med sin kamera. (på dejt) hon gick försiktigt över isen/hårda snön, hon knäppte ett kort. *KLICK*

hon tog i för hårt. hon sjönk snabbt ner genom isen/hårda snön. hon tog ett kort till. *KLICK*

hon fick snö i skorna. hon gick in.

eriksläkten 2011

När jag satt där i den där tråkiga kemisalen och byggde ihop gigantiska molekyler kom jag på att jag helt och hållet glömt bort att berätta om de underbara konfalägret jag hamnade på sista helgen av jullovet.



lite såhär såg det ut i alla fall, och jag hinner inte skriva något nu, kom jag på efter att ha satt ihop bilderna såhär, då ja... bilder säger mer än tusen ord!


just so you know

Just nu, i denna stund, känner jag en erhört stor saknad till att spela teater, träna manus, ta på mej scenkläder, sminka mej överdrivet, stå på scen, överdriva, höra publik skratta och få applåder! Mamma och pappa säger alltid "men matilda nu är det väl skönt att slippa teater ett tag" Men hallå? Inners inne vet dom att jag mår som bäst när jag får hålla på med det som mitt liv är till för. Och jag tar mej liksom inte mer tid att göra läxor nu när jag inte har något teaterprojekt, då sitter jag ändå bara och överdrogar facebook så nej!

Såååå, om det är nån cool regissör som skulle råka läsa detta, eller ocool går också bra, så är jag faktiskt väldigt taggad! Just so you know!


allt kan ju inte bli som man tänkt sej

Jag tänkte göra världens bästa, snyggaste, coolaste, godaste, syrligaste, smartaste, sötaste, smoothie.
Men istället blev det världens bästa, snyggaste, coolaste, godaste, syrligaste, smartaste, sötaste sorbet.
Haha men lika glad blev jag ändå, för vad gör det om 100 år när allt kommer omkring?


ful

När jag kom hem från skolan blev jag sur! Men nu är matilda glad för hon har ätit kyckling. Hm... kunde inget annat än att tänka på julia och tinas "chickendans" idag, och vem blir inte glad då liksom?

Jag försöker ta bilder till en ny header. Orkar inte ha kvar den gamla. Den är ful. En bild:


fattar inte att jag lägger upp denna... på min livs levande egna blogg. Men ja, den var väl fin, elleR?
Och nej! jag skulle inte se ut så. jag blinkade!
Och en sak till! Nu kan ingen säga att den blir ful på kort! För då har man indirekt dagt att jag är väldigt väldigt ful!

den fina rubriken

såhär såg det ut på facebook igår, några minuter innan åtta. eller i alla fall på min "new feed"


Eller det såg typ ut så.. om man tar bort dom svarta grejerna. Men det tror jag ni förstår alldeles själv,
annars är det inte värt att läsa min blogg. Jag som brukar skriva så oförståbara skämt osv. Oj, där skojade jag igen. Alla kan läsa min blogg. Det är bara inte så många som kommit på det än.

En sak till jag vill säga är att jag skrivit detta inlägg utan att kolla på tangenterna, bara på skärmen. Hur fränt är inte det?

anna ställer upp en giftemålsparad med sina mediciner...

och jag sitter bara här och låtsas som ingenting.



bam papabam bam papabam

hade humorn redan då

kollade igenom min bilddagbok som jag hade för ca två år sedan. haha roligare en vad jag någonsin kunde tro. kolla denna liksom.



två ofta som dyker upp i bilden:
ofta jag redigerat den helt röd
ofta jag bara lägger upp en bild på min systers mun helt random och säger att den är snygg och många vill smaka på den.

hm... hoppas hon njöt av det då, för den tiden kommer nog inte igen.

5 saker jag kom att tänka på

1. att jag aldrig säger hej i mina inlägg.

2. att bror min ser ut som en fågel när han kollar på tv.

3. att jag skriver väldigt segt för att mina ögon hela tiden dras till bolibompa.

4. att jag verkligen är sugen på passionsfrukt.

5. att att jag suger.

tillbaka i blogbranchen

Känner att det var lite lågt att bara sådär byta header och sen inte skriva på fyra dagar... Hm tycker lite snyd om er. Men i alla fall så har Jenny och Alice varit här på middag idag. Plättar med smält choklad blev det.
Nu ligger jag i mammas och pappas säng, med dator i knät, och kollar på våran nya TV som bara har tråkiga kanaler, så just nu är det Pettson och Findus på, samtidigt som jag lyssnar på min bror som berättar hur många gånger han fick hångla med tjejer på ryska posten på kalaset han precis kom hem ifrån.


Typiskt att programmet precis ska ta slut när jag tar kort...

om ni missar det nu, händer det igen om 823 år.

Jag kollade helt random igenom kalendern på datorn i brist på annat att göra. Eller egentligen inte, för jag skulle kunna packa ur sakerna från lägret, men jaja "no shit" Så såg jag att juli har fem fredagar, lördagar och söndagar! Fatta sjukt! En hel helg till! Så sökte jag på google och där stod det någonstans i röran att det händer vart 823 år, vet ju inte om det stämmer, men rätt nice.



och där fick vi dagens onödigt vetande.

Känner att jenny känner sej ägd

Jag lyckas blogga på iphone. Oj

så roligt blev det

det där med att komma på ett roligt inlägg menas jag stog i duschen gick helt enkelt inte så bra, eftersom det enda jag tänkte på var...:



och jag som verkligen längtat efter en varm go duscha, så är det kallt och buhu. så jag ska nog försöka sova nu.

det jag känner för dej...

jag känner det att jag inte bloggat så mycket idag. känner att jag inte bloggat alls faktiskt. känner mej trött, känner mej glad och nu ska jag svara på rubriken; för dej känner jag ingenting, okej ?
nej men skoja. jag känner också det att frågan på msn som jag precis fick (skulle du helst vara guldfisk eller blåval) var lite väl jennystuk, så det var tur att det var hon som skrev den. och det menar jag inte??? jorå.

ska duscha nu, och komma på ett supersuper roligt inlägg som kommer snart.

ps. om du vill läsa inlägget rätt, ska du läsa exakt så som att det låter som mej... ni vet sådär...!
ps 2. nu tror jenny man kan steka bacon i en smörgåsgrill... (låtsas som jag inte känner henne...)

åhsome

hemma, andas, är trött, får massa vänförfrågningare på facebook av massa folk jag träffade på lägret hela tiden, deprimerad för att det tar massa veckor innan jag får träffa min/mitt/mina släkt/vänner/familj/team/faddrar/konfirmander/ledare igen, men annars är det gött och jag har haft bland den roligaste veckan i mitt liv! Men det är ändå skönt att vara hemma, även fast det känns som jag varit borta från verkligeheten en månad.



Nu sitter jag och dricker blue keld med sked och funderar på om jag kanske borde sova. Det är faktiskt väldigt väldigt fräckt att jag hållt mej glad i fem dagar och varit pigg huvud taget när jag sovit genomsnitt fem timmar varje natt. Tack och hej för mej!

tagga



Vaknat, ätit frukost, tryckt ner halva rummet i en väska och en påse, målat naglarna, tagit på mej alla  W.W.J.D-armbanden och väntar på farmor och farfar som ska komma och passa småbarnen menas mamma kör mej till ÅH! Åh... va nice!

Brb (söndag kväll)


de blev inte snyggare än så

Man skulle kunna säga att jag har haft en grym dag med tjejerna och mej (jag är en tjej too)
Vi började "staaaaan" med thairestaurangen ingen trodde jag skulle hitta till. Hallå, jag har lokalsinne. Om det nu heter så. Det var ganska tur att ingen kände me och tina där inne, för vi var faktiskt lite mer galna än vanligt, och det är ju lite galet.






Om nu nu skulle undra varför jag har varit lite seg på att göra detta inlägget, så är det för att jag packar och packar om och packar mer och inser att jag inte är så bra på att packa! Imorgon åker jag på läger med mina ehm kompisar jag inte känner än typ... Eller vi får väl hoppas jag duger som kompis åt nån där. Puss och godnatt!

staaaaaaaaaaaaaaaan

Idag ska jag in till "staden" och mysa med bio och thairestaurang och vänner. Jag tror alltid jag har så bra koll på allt, hur det ska gå till och vad som ska hända. Fast det visar sej ibland att jag har helt fel, inte sådär fem minuter på bussarna... Lite mer kanske. Och när jag såg på facebook att tina skrev att hon behövde gå upp nu (9.00) var jag helt klar och satt och väntade på att kunna gå till bussen. Så får jag rent ut sagt PANIK för att jag tror att hennes buss går om tjugo minuter, så jag börjar typ springa runt, och försöka komma ihåg om det var mitt fel, om det var jag som sagt fel till henne, eftersom typ alla frågade mej om vilken buss man ska ta osv. Fast precis innan jag ska ringa henne och säga orden jag redan pusslat ihop i huvudet om att hon måste skynda sej kommer jag på att det var jag som kunde legat kvar och sovit i min säng minst 1½h till.
Men istället sitter jag och bloggar om mej och mina random sidor...


ni kanske inte är riktigt redo än.. men det är jag!

De där jag förväntade mej igår var kanske lite för mycket begärt av världen ? Eller i alla fall så funkade de liksom inte så bra... Men jag har tålamod (försöker jag intala mej) så jag kan vänta. Nån dag kommer den där dagen.
Och då menar jag inte den där dagen när jag blir en känd skådespelare, när alla googlar på mitt namn och hittar denna bloggen. Utan då folk fattar att man ska läsa min blogg för att den är bra och helt enkelt bäst!

förväntar mej att få över 1000 unika besökare nu

jag är väldigt snygg i håret måste jag också nämna!


en liten banan-historia

Jag och Lisen hittade en banan i min väska.

Den mådde inte så bra tror jag.

Den, som jag döpte till Ola-Konny ville att jag skulle rehabilitera honom,.Han blev inte så nöjd med resultatet.

Så han gick in i väggen.

glömde kolla på klockan

Ska dra till Uddevalla med min supersaknade Lisen. Bussen går snart, måste äta. Bajbaj.


halkar in på ett bananskal bara sådär



den här högen med disk och fruktskal som står alldeles brevid min dator springer alltid och gömmer sej när jag har tänkt att gå upp för att lämna det. Så kommer jag upp och får värsta hjärnsläpp för att jag inte kommer ihåg varför jag gick upp... så går jag baklänges tillbaka för att komma på det. Och väl nere på mitt rum har glasen sprungit tillbaka till sin normala plats och jag kommer på det. Men då har nån skrivit på msn, så svarar jag på det och sen händer samma sak igen. Galet.

Förrut kom mamma ner på mitt rum. "Vi har så lite glas i skåpet, vet du v... jaha, det är här alla står" kollar på mej med bördar blick och går iväg... Haha nej jag skoja bara. Men det skulle varit kul om det var så. Föresten så blir det inte så tomt i vårat glasskåp efter att tre glas försvunnit.

systeryster & kusinvitamin plus mej












Okej vinter.. det räcker nu! Ni har visats med er ömma kallhet tillräckligt. Jag kunde liksom inte ens göra min vanliga tummen upp på bilderna för att du kom där med ditt kalla humör och gjorde mej torr. Galet.

känns lite jobbigt...

... att mina kompisar skickar raka motsatsen mot kärleksbrev till mej och tror att jag inte orkar komma, när jag ska på middag hos min farmor och farfar. Hallå, de e ju inte precis jobbigt att åka dit, så att jag inte orkar, föresten är jag pigg som en piggelin!


snoopyglad

Har fått en popcornkärna i örat. Oj där blev det fel, halsen mena jag. Sitter och försöker hosta upp den på samma gång som jag försöker svälja ner den, kanske inte så bra metod när det gör att den bara stannar där. *HOST* Knäpp som jag är börjar jag blogga mitt upp i allt också... Ska nog springa upp och hämta ett glad lingondricka, brb. *Springer som en dåre* Så hade nån druckit upp min dricka som stod i kylen, så jag fick blanda ny, fast jag hittade ingen sax så jag fick använda tänderna!



lite cool med snobbenglas, glad?

älskade morgonfrissyr


lite trött kanske

vi såg några raketer och insåg att det nu är nytt år. coolt.
bara att ställa om sej på att skriva 2011. jobbigt när man precis vant sej vid siffran 10. kul inlägg. bajskorv