mest för ni ska veta att jag lever

Idag har jag lekt dagisfröken (som vanligt denna veckan), modell och köris. Helt slut. Stänger av hjärnan nu, hämtar en munk och beger mej in i scrubs.


pussar på folk

Har tillbringat min andra praodag med tina. När jag inte varit på dagiset då. Jag och tina, i en matsal, med smör på ett knäckebröd osv. osv. Puss på dej!


Och just det! Fanny är en väldigt bra kassörska, speciellt med lina fint vid sin sida. Puss på dom med!  Och puss till töntarna som är långt borta och praoar. Jenny, Alice och Julia skitapor. Och puss på supersötissyskonen som springer runt och kastar en jättestudsboll i ryggen på mej. Och puss på alla andra!

såklart pratar jag om mat

Jag har hittat en ny kärlek! (i kylskåpet faktiskt) Proviva Mango. Alltså seriöst vad förpackningarna är små, 1L. Öppnad nu, av mej. Kommer va slut imorgon efter frukost, av mej. Men aaa. Stör ,ej mer nu. Ska dricka den underbara fruktdrycken från mitt eldsprutande glas. (min brors egentligen)

OJ, glaser var visst redan tomt.

i am a dagisfröken

Att bli kallad fröken från först stunden man kommer in på ett dagis för att praoa, måste jag säga är ganska skillat. "fröken hjälp mej" "fröken han petar mej i ryggen" "fröken får jag sitta i ditt knä" "fröken måla en blomma till mej" "fröken gör en till mej också" "fröken fick hon en större blomma än mej?" osv. osv.

btw. gulligast idag
- Killen som satt en halvtimme och sjöng "du är en stenplatta" med i will be popular-melodin.


bild på en munk jag åt igår. Jag känner mej lite såhär nu... tom med saknad på fruktsocker och energi.
Men åh vad jag älskar barn!


ny design

Och detta (se er omkring) är det jag lagt min tid på hela dagen idag! plus lite scrubs såklart) Jag blev sjukt nöjd, som ni ser om ni läser min lilla text i menyn! Ska föresten inte ha headern som är nu. Bara tillfällig ska ni veta! Och så var det nåt mer jag skulle säga... just det! Det ser ju lite skevt ut med bilderna nu, för jag har ju förminskat bloggen lite. Men det fixar sej asså.

Ska gå och lägga mej snart. Prao på dagis imorgon. Känns lite barnsligt.
Hahah dagens skämt!!!!

charmig bild

Lördagsmorgonen är som bäst en sån här dag när man vaknar av solen och hör att hela familjen sitter ute och äter bullar. Så det fick bli bullar och kexchoklad till frukost, ute. I like!


Är på så toppenhumör idag, att jag håller på att storstäda mitt rum. Duktig_tjej


vad är en groda utan ben? hopplös

Har klämmt i mej fem vaniljbullar idag, gjorda på hemkunskapen med en fin grupp som vi var. Och så är det tydligen våffeldagen idag, kan man få reda på om man kollar facebook lite då och då. Och gissa vem som har gjort en hög våfflor, lika hög som en skyskrapa ungefär, en ganska liten en, men stor för att vara gjorda av mat? Min syster Rebecka Persson. Och gissa vem som inte var sugen på en enda liten bit efter alla bullar? Hennes syster Matilda Persson. Ibland tror jag jag ger lite dissande vibrationer.


På tal om bullar så är tydligen franska glas, köpta på ikea väldigt dåliga. Bad kvalitét! För sofia_smart gjorde sönder ett av de usla exemplaret (ska jag låta smart eller?) i diskhon. Det var nog det roligaste som hände idag...


... För när det hade hänt sa våran vikarie: "Dom där franska glasen alltså... Dom är bara så hopplösa"

mår bra


vände upp och ner på kylen

Det kan hända galet mycket saker på en och samma dag! Några exempel i mängden är att jag nyss svalde en liten bit av min öronpropp (ganska tragiskt), att jag åkt hiss nassa gånger idag (börjar bli proffsig på det nu) och att jag letat igenom hela kylskåpet efter en enda liten passionsfrukt (hittade ingen).

Imorgon har jag svenskaprov, vilket inte kommer gå så bra. Inte bra alls faktiskt.
Jag har liksom hållt på med andra saker ikväll. Viktiga.

Nu står valet mellan att antingen kolla på scrubs och vara trött imorgon, eller sova och och jag har tur kanske får vara lite piggare imorgon.


suddig tjej från suddig dag i mars. (gångmars hemmåt och månaden mars) (hade ingen chokladmars att bruda till det med tyvärr)


inget ämne

Kollade på Mästerkockarna igår, när dom skulle smälta socker, hälla i mandlar, lägga ut på en plåt, bryta loss, mixa ihop, smälta i ugnen och till sist rulla till en ihålig grej. Vad det nu hette. Jag hade ren panik när jag kollade, för alla failade...

Men det var inget imot min dröm inatt. Där var det jag som var madlarna. Jag som skulle karameliseras i superhett socker, kallna, mixas ihop och smälta i ugnen för att sen bli rullad på.

Så eh, ifall jag är lite ihålig idag, så är det därför!

hjärtor

Känner mej himla galen idag. Kanske kan det bero på den fina konversationen jag har på facebook med glädjespridaren fina Lina, som väldigt mycket handlar om mej och min charm... Eller så kanske det är för att mina ben ser ut som dom gör idag.

Idag har jag råkat säga till Alice och Jenny att jag lever för humor, passionsfrukt och bacon. Dom tog det tydligen som en diss för att jag inte räknade med dom där. Men då sa jag att dom ingår i kategorin humor, men det godtog dom inte. Så idag har mina bundisar inofficiellt menat att dom inte har någon humor. Har nog misstagit dom i alla dessa år. Känns sådär bra faktiskt.

så nu vet ni det

Det är sjukt stökigt på mitt skrivbord, så jag har suttit med datorn i sängen hela dagen. Sjukt ovanligt, sjukt knäppt och sjukt störande. Det är föresten 27,1 grader på mitt rum, så man skulle kunna säga att jag bastar.

Imorgon ska jag åka och klippa mej, och mata min lillebror med godis menas mamma klipper sej. coolt

mysyspusbus

Nice helg måste jag säga. Torsdags kväll, mys med Jenny, Alice, morätter, dipp och mensvärk. Fredag kväll, Matilda sitter 90grader mot en vägg i 10.55 min och vinner tävlingen. Lördag dag, Göteborg med galna tjejer och biffar på bööööfhause. Lördag kväll, spex på bas och väldigt, väldigt mysig bussresa.............


Ja till munkar med knäck-topping.
Nej till folk som spyr i bussen.


gissa vilka!

"Det är vår, och varmt, och fullt med folk på stan, å jag har kört nya solglasögon och gömt mej i dom hela dan"


Kom precis hem från en galen dag i skolan. (galrt att jag tyckte det var galet) Håller på och städar superrent i rummet, för jag får gäster sen. (känn er hedrade att jag kallar er gäster nu tjejer) Men först vågspelskören!

ludludludludlud

Alice, Karin och jag pratade om vad vi var bortskämda med. Då sa jag "jag är bortskämd med att ha många syskon" Men nu undrar jag om man verkligen är bortskämd med de.... eller tvärt om.


(såg bättre ut sne..)

Ville liksom bara ni skulle veta de, så att ni kan hjälpa mej att undra lite. Kankse.

dag inspirerad av fisk

Jag har kännt alldeles för mycket fisk idag tycker jag. Jag pratade med syon om praoplats och hon tyckte jag skulle jobba på en fiskaffär... Jag sa att jag inte gillar fisklukten, så det var nog ingen bra idé. Sen blev det fisk till mat, (gott första gången kanske) Nu när jag kom hem, "pappa vad är det för mat?" "Fisk" Yep så jag går väl och ätar lite fisk nu då. Föresten så ska jag ringa till ett dagis som heter Fisken, och fråga efter praoplats.

Ja när vi ändå håller på kan vi ju ta lite fiskskämt...

Vilken fisk är rikast? Guldfisken!
Våra fiskskämt är rena löjan.
Varför finns det bara fiskar i insjöar? De har inge val!
De flesta av våra skämt är bara roliga om man hajar.
Vilken fisk är mest musikalisk? Tonfisken!



new neuveau

Stolt över mej själv! Gick precis ut och sprang en stund och nu mår jag verkligen toppen! Ska äta upp en av mina älskade passionsfrukten, kladda på en smoothieansiktsmask in my face, ta världens goaste dusch och sen plugga gärnet.

Antecknar ni?


dock sa dom inget om nåt te

Om det var nån här skulle jag tjötat sönder den tror jag. För jag har genast så mycket saker att säga, men de får väl bli en skriving istället. Jenny och Alice kom dock förbi en snabbis förut, på en kopp te hade jag tänkt att skriva först, men eftersom hela tjocka familjen varit borta en vecka fanns de inget i mitt älskade kylskåp (inte för att man har te i kylskåpen men...) Så jag bjöd inte på nåt. Därför skriver jag inte de heller.



hejdå branäääääääääeeeeesss


nu var det slut, tut

Backarna färdigsvängda, benen fädigplågade och gondolerna färdigknödda för denna gången. Jag kommer nog sakna det lite, fast längtar ändå hem som ett as. (dött djur, naat) Faktiskt har jag lärt mej en del, som att det är dumt att börja snacka med massa brädkillar om sej själva och på samma gång är allmänt flummig av sej.. (HAHA, fast lite kul var det) och där stannar vi samtalet.


väldigt snyggt! Jag kallar hoppet för "flaxflax" Mycket lätt, bara att flaxa lite med armarna, och sen när du landar glider du lite ostabilt innan du välter och gör ungefär tre rullningar på marken där du blir överfull med snö!

vilka galningar

Här kör vi bekinidans i snön och random grejer ska ni veta.

jag menar det, verkligen förlåt

Alltså förlåt, jag är hemskt ledsen. Men mitt telenor(telesnor)-internet är inte riktigt på topp idag. Inte jag heller för den delen. Eller jag var på toppen förut, de blåste ganska mycket. Men nu är jag inte det, för jag åkte ner med i den röda backen och då liksom började det snöa, så jag började kolla på en till att börja med, fin film, som blev ful och nu är jag deprimerad.

Men jag förstår att ni haft en jobbig dag utan min toppbloggning (som att jag brukar ha det liksom?). Men ni behöver inte komma med några bortförklaringar. så käft!


föresten så har jag fått ungefär tvåhundra mer fräknar än vanligt. Vilket suger väldigt mycket. Därför ska jag tycka lite synd om mej själv nu.


blåbärsben

1. Det snöar ute. Mycket
2. Mina ben har blåmärken från pjäxorna.
3. Jag stannar inne och driker te.


hej alla glada


syskonbild - i ett försök att se lite extra cool ut drog jag på mej skidglasögonen. det försöket misslyckades totalt.

jo tack jag har de ganska bra


hett fett

Har åkt skidor i tre timmar nu och mitt ansikte är helt svullet. KUL
Allt jag hade att säga. Nej ni får ingen bild. Hejdå

vi vanN

Nu, NU är vi framme!
Eller de var vi för fyra timmar sedan också. Men a. Det är dålig täckning här uppe. Men jag är omringad av goá kusiner, så vad gör väl de om hundra år när allt kommer omkring?

Jag har hyrt korta skidor. Blades eller nåt, därför är jag rätt cool.

Snart är de solsidan. Hoppas dom andra går med på att se de, annars blir jag faktiskt ledsen.

filliduttdrottningen själv

Vi leder fortfarande racet som egentligen inte är ett race. I alla fall inte ur dom andras perspektiv (tror jag).
Och jag lever livet! Fick precis morfar att stanna vid mitt favoritställe. Godispalatset!

Funderar ibland över varför det alltid är jag som köper den största godispåsen. Men det kanske bara är nåt jag helt enkelt få acceptera. Hur glad tror ni jag blev när de fanns fillidutter??? Jätteglad!


bilblogg


Då har jag och Mikael intagit mormor och morfars bil med en släpkärra i baken och ligger före resten av familjen med en timme eller så. Inte för att vi tävlar eller så, men eftersom vi har en släpkärra där bak (som sagt) borde dom faktiskt komma ikapp oss med recarbussen, annars är dom dåliga.

I övrigt älskar jag bilden på mej. Jag ser lite galen ut, och dessutom ganska tjock.

 


varning för inlägg utan poäng

Jag saknar sommaren så jag gråter typ. Eller de gör jag inte, men jag skulle kunna gjort de om jag ville, men jag är så flummig och uppspelt (skrev upphetsad först. men det var fel) så jag inte gör det, för på måndag ska jag åka skidor, och de skulle ju varit lite dumt om all snön helt plötsligt försvunnit då pga. att jag gråtit. Så jag skiter helt enkelt i de.

Jag fick föresten en allergisk chock förut. Åt en passiosfrukt och blev galen. Det förjade klia i halsen och konstigt nog mellan brösten. Om de nu hade med de att göra, fast de kanske de inte hade. (pinsamt läge) Nej då, inte pinsamt, jag tycker inget är pinsamt. Ironwoman!

Shit vad jag tjötar om onödiga saker nu då. Ska nog gå och äta upp den sista passionsfrukten nu. Den lär ju ha blivit lite för mycket övermogen på en vecka annars. Och övermogna saker gillar vi inte. Inte omogna heller för den delen.

zero points goes to

eller just det, egentligen skrev jag allt detta för att jag ville visa att det är fint på sommaren här på landet. finare än nu, fast det är fint nu också (sagt med en liten pluttig tjejröst)

skit också... dom är beroendeframkallande

Alice, Jenny, Julia och alla andra konfisar från morlanda är på mitt favoritställe åh. Tror jag gav dom lite för höga förväntningar om hur mysigt de är, för tydligen tycker dom inte alls det är mysigt... Måste bero på att jag inte är där. Eller?!

Känns föresten lite jobbigt att jag inte kommer få träffa mina bundisar på mer än en vecka. Dumma dom!


ni är bra.

tjejen med fula termobrallor

Åker till fjällen imorgon. Det här med att packa är inte riktigt min grej, man blir så frustrerad när man inte hittar de man vill packa ner, och känner väldig press på sej att inte glömma något viktigt. Menmen.


extrapris på semlor, bara 10345 dagar kvar till fettisdagen

I morse tänkte jag på semlor så jag höll på att dö. Alltså inte sådär "jag måste äta en semla nu, annars dör jag" Utan jag tänkte på om det verkligen finns människor som gillar dom där bakverken.
 För det första så är den en helt vanlig bulle allt utspelar sej i, med alldeles för mycket mandelmassa i, och ännu mer extremt med grädde. Grädde som man får extremt ont i magen i, och nu säger jag som min lärare "detta är MIIIIIIN personliga åsikt" Och bland alla grädde och mandelmassa hit och dit känns det ändå som man bara äter de för att man SKA det. Eller jag kanske har helt fel. Men seriöst fettisdagen då man ska äta semlor är den 8 mars, och jag har säkert redan klämt mej fem semelbullar med avkastad grädde och mandelmassa. 
 
 Så min fråga är, finns det någon människa helt seriöst som gillar semlor? Så som jag gillar bacon liksom!

För övrigt tycker jag det är ganska kul att dagen både kan heta fet-tisdagen och fettis-dagen.


torsdag

Har hängt en stund på håvs busshållplats med Jenny. Ni kan tycka lite synd om henne, hon var rädd. Vi kollade nämligen på en film jag var tvungen att se så jag kan jämföra den med boken den är baserad på. (För en kort sammanfattning: Boken var bra. Filmen sämst.) Hon tyckte det var lite pinsamt när jag frågade pappa om han kunde köra bort henne till vägen, men sånt kanske man inte ska avslöja i sin blogg...?

såhär snygg kan en bild bli på oss, redigerad. Den var faktiskt väldigt ful annars.
(därför jag redigerade... smart matilda)


jag ser en lös skruv

Tänkte bjuda på en kopp te såhär på "kvällskvisten", men jag skiter i de och bjuder på detta istället.



1. vi sjunger ganska bra
2. vi dansar ganska bra
3. vi är ganska snygga

ganska snygga om ni frågar mej. och det gör ni ju


Jag har "kompisarmband" på armen. Det måste betyda att jag har kompisar. Eller?
(Även om jag gjort dom flesta själv liksom)

Jag och nördarna

Sitter i skolan med tha-vakna-med-the-voice-nördarna. Resten av klassen har prov. Men är man så bra som jag är så slipper man. (vi går inte in mer i detalj) föresten så ligger det ett bananskal på golvet, som jag precis skrev på facebook. Men precis när det hade laddats klart och kom upp på startsidan kommer brittis(skoltanten typ) in och plockar upp det. Värt! Föresten så var detta ett ganska onödigt inlägg. Fast jag gillar't, vet att du också gör det.

mina planer brukar skita sej

Först tänkte jag skriva någonting om te, men de skrev jag ju dels om i förra inlägget. Så nu sket sej mina planer och jag är torr. Bloggtorka och kanske torra skämt. (som det där med torr) Så vad ska jag säga (skriva) nu då?

typ att Anna fyller år idag kanske. Hon har fått en present som jag tydligen kommer tycka är rolig. De tycker jag är roligt... hihi. Det skrev hon föresten i sin blogg.