tanken som räknas

Hej, idag är det morsdag, för er som inte vet de. (dags att köpa present kanske?) höhö
Jag köpte blommor till min mor, och det är där som rubriken kommer in!
Och historian går såhär.... jag valde en bukett snygga regnbågsrosor, köpte dom och gick ut. (mellan nisse och nordstan) Där blir jag rädd för en gubbe, backar in i en person, tappar blommorna och en annan ranom människa tar sats och gör världens elefantkliv på blommorna som knäcks på mitten... Lyckat.
Men sen kom jag hem till min kära mamma och sa "det är tanken som räknas"


skiter i det här med blogg ett tag

hejdå

snygg idag



där satt den

Har varit vaken i mer än en timme!! Rekord nästan! Nech men asså jag gick upp lugnt och allt det där kvart i sex, tog mej en springrunda på tre kilometer, hoppade in i duschen, åt banan och yoghurt, macka med ost, proviva med mango, sen var det bara att blåsa håret, spinka sej och fixa kläder. OJ vad jag har blivit bra!

Så nu drar jag och klassen till Henånskola, träffar skåphallar och ser på folk. (blev kanske lite fel där...)


skoltröja! (höhöhöhöh jag har gjort trycket)

ord och bokstäver resulterar detta

Sitter med mina oranga snygga mysiga, brillor på huvudet och imiterar olika personer. Har sovit alldeles för mycket idag och överenergiar mej på mitt eget lilla vis... Tyckte också lite synd om bloggen, ni måste ju få veta onödiga saker ibland. Right? Så dagens vetande. Jag har fått en ny parfym av mamma, från danmarksbåten, som luktar helt asum! Nu ska jag köa till toaletten (som är upptagen precis när jag behöver borsta tänderna) och sen dejta täcket. (försökte vara lite annorlunda, eftersom alla andra skriver kudden... och så funkar inte de riktigt för mej, eftersom jag alltid slänger ner kudden på golvet när jag ska somna, och de skulle ju inte bli en så lyckad dejt då... skulle jag tro) Godnatt

alla barn kasta sten, utom sten, han var sten


tummen upp på ullared


på återseende

Jag lär mej att ta livet lite coolt, och därför tar jag det också lite lugnt med bloggandet. (inte så lätt när syrran och hennes kille lyssnar på buggmusik så att hela världen borde höra, i rummet brevid) Men galet vad jag ska till Ullared och shoppa imorgon, yeeah!


tar det lugnt på gräset


passionerade passionsfruktsbarn

hej, helt vanliga måndagsbarn äter helt vanligt måndagsmys.

en måndag i maj månad

Sitten i mollan med galna kids och äter Extra Drops. Vi överanvänder lite med photo booth och ska sjunga lips nu.
Dom vill baka nåt med choklad i. Det vill inte jag... tyck synd om mej. Tack och hej.

såhär brukar vara tjejkvällar se ut...


jag har mina snygga stunder ibland. fast inte på denna bilden.

bara lite nördig ibland

Är helt galet trött efter att ha tillbringat kvällen och natten i en liten stuga utan ström med Alice, Julia, Tina och Sofia. Plus Emelie och Rickard som kom förbi och åt. Känns bra att vi nästan missade när Sa-ade vann, som tur gjorde han inte det, för då skulle jag ångrat att jag inte kollade. Tror jag.

Ska nu slösa resten av dagen på att nörda the O.C och käka godis.


"och så vill vi se ett leende"

Matilda som modell? Hm... inte helt rätt kanske. Men kul var det. Fast mest kul var det att jag köpte orangea solbrillor för 49 kr på H&M!!!!


några saker jag spenderat dagen på...

• Köpt en hel vattenmelon för 20 kronor, delat den i fyra bitar med en brödkniv, fått tillbaka 15 kronor och myst med brända folk på en lite bränd träalltan, där vi åt upp den. (melonen alltså)

• byggt en bro.

• kollar på O.C med Alice och Jenny.

• pratat om allvarliga, oförståliga saker på ett möte.

• skrattat med limburken Fanny Blomqvist.

• fått utskällning för att jag inte är klar med soarbetet.

• osv.

Så nu ska jag göra klart det arbetet... och sen leva livet. Min svullna tunga och jag.


Lite wannabe MJ utan näsa...


om en prickig korv och lite så

Jag är sähär när på att få ett utbrott på SOarbetet som skulle vara inne för fem dagar sen. Känner mej helt kass och dessutom säger mamma att jag har ett virus i kroppen. (Stackars mej) Min tunga är svullen, jag är het (jo tack ni vet), trött osv. De enda som är bra är att man får äta hur mycket glass man vill när man är
sjuk!



"ser du prickekorven?" "vilken menar du, de finns ju två!"

hörnet är mitt

Matilda lyckas, Matilda är bra. Men ibland hon misslyckas, speciellt idá!
Jag jobbar 2½ timmar i veckan. Men inte idag... för lilla Matilda hittade en soffa som hon somnade i och sov hela tiden. Känns lite pinsamt. Så nu ska jag stå och rodna i ett hörn en stund.


Snygg bild på hon som skrev förra inlägget (från en iphone) och hennes dreggliga hund. Som jag egentligen gillar innerst inne, fast inte vågar erkänna. Ungefär. Btw. så är hon kåt i små människopojkar. Hunden alltså.

hälsningar Jenny

Det fanns linser i soppan som vi åt alldeles nyss, och då kan man ju undra om cornelia hade tappat sina linser igen. Det hade hon inte. Men matilda måste ha tappat något, för hon berättade alldeles nyss att hon hade gått in i en dörr. Jaja, nog om det! Ni kanke har missat mitt senaste skämt, som egentligen inte är mitt skämt. Men för att fylla ut matildas inte-så-fulla-blogg så kan jag ju dra det. Fast nu kom det upp något och jag tänkte gå ut. Fast inte på vilket sätt som helst utan på det specilla spela-kort-sättet Typ skrattat åt den som är neger och så. Mjaa... Känner att jag inte är alldeles på topp med att vara blogg-rolig för tillfället. Känner också att matilda kommer vara lite ledsen på mej för det.

en klyfta av klyftiga klyftor

Hänger i en säng, hemma hos Tina, efter en dag med blod, svett och tårar. Haha stämmer precis. Blod låg det brevid den överkörda huggormen jag såg på en väg, svettig blev man efter en mils vandring runt, på och vid ett berg, och det där med tårar fanns det många av i havet där jag, jenny och tara badade. Nu var jag klyftig va???

Nej men nu ska jag och Tina plugga hela natten långa... Eller se på Paradise Hotel. Får se vad som händer. Puss

snigelsex

Min tappra klass har tagit sej upp på ett berg (116 meter över havet) och sen ner igen, levande. idag. Jag var bäst, som vanligt, för jag hittade två sniglar som hade... "samlag"

Hoppas min blogg kommer upp, om man googlar på "sniglar i samlag" nu. Hejdå


blogg.se kan ta sej någonstans

Jahopp, när man väl ska blogga så har blogg.se driftproblem, eller vad det stod som jag han se innan jag klickade vidare. Detta skulle jag i alla fall delat med mej av igår...

Som bananexpert skulle jag vilja säga att denna bananen inte alls vad god...

... men jag åt upp den ändå.

samma sak dag ut och dag in, het het het het

Het morgon, på några olika sätt! För det första så glömde jag ta bort sminket igår, så jag ser ut lite som en het panda. De ni! (nej ni får inga bilder) För de andra så går det hett till utomhus. Borde kanske sola lite här och där. Abrakadabra!


och så är den här bilden ganska het också. bögon kallas den tydligen.

random cf från er

Nej men hallå! Om jag fortsätter som jag gör nu kommer jag aldrig bli en känd historiker... OJ, menade bloggare, såklart! Är faktiskt väldigt trött! Dagen startade i en kyrkbänk med mina bundisar för att se älskade klasskompisar och kusiner bli kristna och konfirmera sej. (eller det lät lite fel när jag skrev att dagen började i kyrkbänken.. men ja ni fattar) Sen skyndade jag ihjäl med till en buss, men tog ett tåg som var en halvtimme försenat istället, och hängde i Göteborg med åhianer på en gräsmatta! (visste inte att det fanns gräs där, förrän idag... JA alltså vanligt gräs.) (förlåt... bara jag som tror att ni misstolkar allt idag) Sen så blev jag flummig, och levde lycklig i alla mina dagar!

rubriksinformation: lärt mej en ny förkortning, som används på tjörn.
(jo men ni vet den där lilla lilla ön, som man åker igenom för att komma till Orust. Den som knappt märks. Men japp, den finns faktiskt. Man kan köpa fisk där.)

godnatt

bättre nu än sen

Jag känner dålig kontakt mellan mej och bloggen just nu! Tragiskt I know. Och nu måste jag sova, för imorgon ska jag gå upp klockan 6 och duscha. Helt utan anledning, bara måste testa om jag klarar't. Så finhatt på alla och sov sött.

Just det! Kanske ska säga att spegeln (se inlägget innan) inte fanns kvar. Men mamma hittade en annan snygg på jysk idag. (bara lite info för er som kanske behöver en ny spegel eller så)

7 hours, 18 minutes kvar av spotify. Puss


udda information släng de i byxan

Känner att det kanske är dags för mej att blogga lite nu. Har ju inte gjort det på sådär 2 dagar och 3 timmar. Sorligt I know. Men vissa har ett liv utanför internet. (facebook, scrubs och the o.c)

För övrigt ska jag snart åka till Göken (göksäter, lalala) och köpa den underbart snygga spegeln. (hoppas ingen har snott den...) Annars mår jag prima ballerina, och alldeles strax är det nya rummet helt klart. Älskar't